Search

In Stock

Web Design Introductory 5th Edition By Campbell – Test Bank

Instant delivery only

  • ISBN-10 ‏ : ‎ 1285170628
  • ISBN-13 ‏ : ‎ 978-1285170626

Original price was: $60.00.Current price is: $28.00.

SKU:tb1001965

Web Design Introductory 5th Edition By Campbell – Test Bank

Multiple Choice

1. Which of the following is NOT an example of a podcast?
a. radio show b. splash page
c. interview d. classroom lecture
ANSWER: b
POINTS: 1
REFERENCES: 152

2. Podcasts were originally called _______.
a. webcasts b. multimedia
c. vidclips d. audio links
ANSWER: a
POINTS: 1
REFERENCES: 152

3. Webpage _______ can be used effectively to catch a visitor’s attention and demonstrate a simple process.
a. audio b. color
c. animation d. fonts
ANSWER: c
POINTS: 1
REFERENCES: 153

4. An animated _______ is a single file in which separate images, displayed in sequence over a specified time interval, are stored.
a. PNG b. GIF
c. JPEG d. TIFF
ANSWER: b
POINTS: 1
REFERENCES: 154

5. Displaying animation _______ in sequence over a specified time interval gives the illusion of movement or animation.
a. wizards b. montages
c. files d. frames
ANSWER: d
POINTS: 1
REFERENCES: 154

6. _______ indicates the specified time interval over which individual images an animated GIF are displayed.
a. Instances-per-minute b. Displayed-per-hour
c. Frames-per-second d. Frames-per-minute
ANSWER: c
POINTS: 1
REFERENCES: 154

7. Animated GIFs, like standard GIFs, include up to _______ colors.
a. 156 b. 256
c. 356 d. 456
ANSWER: b
POINTS: 1
REFERENCES: 154

8. If you choose to use animated GIFs, consider limiting them to _______ per page.
a. one b. two
c. three d. four
ANSWER: a
POINTS: 1
REFERENCES: 154

9. Some animated GIF software allows _______, in which you only create a beginning and an ending animation frame.
a. mixing b. adapting
c. tweening d. matching
ANSWER: c
POINTS: 1
REFERENCES: 155

10. An endlessly looping animated GIF can _______ visitors.
a. energize b. annoy
c. excite d. thrill
ANSWER: b
POINTS: 1
REFERENCES: 155

11. When possible, decrease the _______, or number of colors, of images.
a. resolution b. bit depth
c. color factor d. shadow rate
ANSWER: b
POINTS: 1
REFERENCES: 155

12. Which of the following guidelines should you NOT follow in order to optimize your animated GIFs for size and quality?
a. plan the essential animation effects b. limit image colors
c. crop unwanted pixels d. increase looping frequency for greater efficiency
ANSWER: d
POINTS: 1
REFERENCES: 155-156

13. _______ are web-based computer applications that contain interactive multimedia elements.
a. Flash films b. Avatars
c. Web-based forms d. RIAs
ANSWER: d
POINTS: 1
REFERENCES: 156

14. Which of the following is increasingly relied upon by web designers to create browser- and device-independent animations and movies?
a. Flash b. Silverlight
c. HTML 5 d. both A and B
ANSWER: c
POINTS: 1
REFERENCES: 156

15. _______ content is any content that entices website visitors to return frequently.
a. Sticky b. Integral
c. Composed d. Static
ANSWER: a
POINTS: 1
REFERENCES: 156

16. Which of the following is NOT true of HTML 5?
a. It is an open format. b. It requires proprietary viewing and creation tools.
c. Screen readers and adaptive devices can interpret its content more easily. d. It uses the <audio> and <video> tags to enable multimedia content to run within a webpage.
ANSWER: b
POINTS: 1
REFERENCES: 156

17. _______ use a browser window for the application’s user interface and store the application’s internal instructions on an application server.
a. Databases b. Proprietary tools
c. RIAs d. Sticky apps
ANSWER: c
POINTS: 1
REFERENCES: 156

18. With _______, the image is not changed manually.
a. page by page animation b. animation with tweening
c. frame-by-frame animation d. FPS animation
ANSWER: b
POINTS: 1
REFERENCES: 157

19. With _______, the animation software automatically creates the necessary frames within the changing image in between the beginning and ending frames.
a. animation with tweening b. frame-by-frame animation
c. page by page animation d. animation with framing
ANSWER: a
POINTS: 1
REFERENCES: 157

20. Use _______ on your website only if it/they add value to the visitor’s experience or enhance page content.
a. a color scheme b. animations
c. text d. links
ANSWER: b
POINTS: 1
REFERENCES: 157

21. Today, you might find avatars used in/at all of the following EXCEPT _______.
a. MMOGs b. 3D virtual worlds
c. e-commerce websites d. business blogs
ANSWER: d
POINTS: 1
REFERENCES: 157

22. Some e-commerce websites use _______ as a virtual model to “try on” clothing before purchasing it.
a. widgets b. gadgets
c. avatars d. clones
ANSWER: c
POINTS: 1
REFERENCES: 157

23. Websites, such as those shown in the accompanying figure, provide low-cost tools to create and maintain _______.
a. avatars b. gadgets
c. widgets d. clones
ANSWER: a
POINTS: 1
REFERENCES: 158

24. Website _______ are alternate virtual identities.
a. RIAs b. avatars
c. keystones d. progressors
ANSWER: b
POINTS: 1
REFERENCES: 158

25. Website _______ are small code objects that provide dynamic web content.
a. gadgets b. images
c. forms d. videos
ANSWER: a
POINTS: 1
REFERENCES: 159

26. RealProducer and Audacity are two examples of _______ software or apps.
a. illustration b. audio recording and editing
c. screen capture d. gadget implementing
ANSWER: b
POINTS: 1
REFERENCES: 161

27. Which of the following is a web audio format?
a. RealProducer b. Windows Media
c. Audacity d. BoldChat
ANSWER: b
POINTS: 1
REFERENCES: 162

28. _______ is an example of sound-editing software used to create and edit audio files.
a. Adobe Photoshop CS5 b. WaveLab 7
c. RealPlayer d. Adobe Premier Pro CS5
ANSWER: b
POINTS: 1
REFERENCES: 162

29. Selecting a _______ audio channel reduces the audio file size.
a. mono b. stereo
c. wave6 d. monochrome
ANSWER: a
POINTS: 1
REFERENCES: 162

30. A(n) _______ rate of 48 kHz yields higher quality audio and a much bigger file than a rate of 11.127 kHz.
a. artifacting b. digitizing
c. rasterizing d. sampling
ANSWER: d
POINTS: 1
REFERENCES: 162

31. Which audio channel is the best choice for an audio message?
a. stereo b. camera
c. mono d. dual
ANSWER: c
POINTS: 1
REFERENCES: 162

32. Which of the following is usable with the free QuickTime player on most devices and platforms?
a. .avi b. .rm
c. .mov d. .mpeg
ANSWER: c
POINTS: 1
REFERENCES: 163

33. Scripting languages, applets, and servlets play a role in creating _______ website elements.
a. color-coordinated b. visual identity
c. unified d. interactive
ANSWER: d
POINTS: 1
REFERENCES: 164

34. An example of multiple, sequential form pages is an e-commerce site’s _______.
a. shopping cart b. contact page
c. search feature d. splash page
ANSWER: a
POINTS: 1
REFERENCES: 165

35. A _______ is a browser feature that restricts a script from running on the computer or device to protect the device from malware risks.
a. script wrapper b. sandbox
c. raster d. security blanket
ANSWER: b
POINTS: 1
REFERENCES: 166

36. _______ are small programs that are designed to execute in a browser and are sent to a browser as a separate file together with the related webpage.
a. Servlets b. Scriptlets
c. Applets d. Weblets
ANSWER: c
POINTS: 1
REFERENCES: 166

37. All of the following are scripting languages EXCEPT _______.
a. ASP b. HTML 5
c. MySQL d. PHP
ANSWER: b
POINTS: 1
REFERENCES: 166

38. _______ allow(s) visitors to ask questions about products or services in real time.
a. E-mail b. Blogs
c. Live chat d. Web-based forms
ANSWER: c
POINTS: 1
REFERENCES: 168

39. Visitors’ real time messages are answered by in-house or outsourced _______.
a. chat providers b. chat agents
c. chat supporters d. none of the above
ANSWER: b
POINTS: 1
REFERENCES: 168

40. If you do not operate your own servers, you can purchase _______ blog or live chat software or services.
a. hosted b. e-mail
c. streaming d. downloadable
ANSWER: a
POINTS: 1
REFERENCES: 169

Multiple Response: Modified Multiple Choice

41. Multimedia elements are typically some combination of _______.
a. text b. images
c. animation d. audio and video
ANSWER: a, b, c, d
POINTS: 1
REFERENCES: 152

42. Which of the following are drawbacks associated with webpage multimedia?
a. accessibility for visitors with disabilities b. budget constraints
c. need for browser plug-ins d. use of substantial storage space
ANSWER: a, b, c, d
POINTS: 1
REFERENCES: 152

43. Which of the following can be used to create rich interactive applications?
a. Flash b. Silverlight
c. HTML 5 d. CSS
ANSWER: a, b, c
POINTS: 1
REFERENCES: 156

44. Gamers in 3D virtual worlds create _______ for their use.
a. avatars b. alternative personas
c. virtual identities d. clones
ANSWER: a, b, c
POINTS: 1
REFERENCES: 157

45. In Flash movies, the animation process is accomplished by means of _______.
a. frame-by-frame animation b. page-by-page animation
c. animation with meaning d. animation with tweening
ANSWER: a, d
POINTS: 1
REFERENCES: 157

True/False

46. Multimedia elements are required for a successful website.
a. True
b. False
ANSWER: False
POINTS: 1
REFERENCES: 152

47. Many well-designed websites achieve their objectives without using multimedia.
a. True
b. False
ANSWER: True
POINTS: 1
REFERENCES: 152

48. All multimedia elements are compatible with all browsers and devices.
a. True
b. False
ANSWER: False
POINTS: 1
REFERENCES: 152

49. You should select only those ready-to-use animations that will satisfy your target audience’s expectation for content at your website.
a. True
b. False
ANSWER: True
POINTS: 1
REFERENCES: 154

50. Animated GIFs are both popular and prevalent web elements.
a. True
b. False
ANSWER: True
POINTS: 1
REFERENCES: 154

51. An individual animated GIF file also contains the instructions and timings to display the image in the browser.
a. True
b. False
ANSWER: True
POINTS: 1
REFERENCES: 154

52. Most browsers support animated GIFs without requiring a browser plug-in.
a. True
b. False
ANSWER: True
POINTS: 1
REFERENCES: 154

53. In general, when creating animated GIFs, you should specify the time interval between frames in minutes.
a. True
b. False
ANSWER: False
POINTS: 1
REFERENCES: 155

54. One issue with HTML 5 is that different browsers or devices can interpret the standards differently.
a. True
b. False
ANSWER: True
POINTS: 1
REFERENCES: 156

55. Visitors must have the free Flash media player plug-in installed to view Flash movies.
a. True
b. False
ANSWER: True
POINTS: 1
REFERENCES: 156

56. More WYSIWYG platforms exist to support creation of HTML 5 animations and movies than exist to create Flash and Silverlight RIAs.
a. True
b. False
ANSWER: False
POINTS: 1
REFERENCES: 156

57. Silverlight is a cross-browser and cross-platform RIA plug-in.
a. True
b. False
ANSWER: True
POINTS: 1
REFERENCES: 156

58. Frame-by-frame animation is a more expedient, less-intensive method of animation than animation by tweening.
a. True
b. False
ANSWER: False
POINTS: 1
REFERENCES: 157

59. Millions of gamers interact with each other by playing MMOGs or by participating in 3D virtual worlds.
a. True
b. False
ANSWER: True
POINTS: 1
REFERENCES: 157

60. Avatars have uses in social media and e-learning platforms.
a. True
b. False
ANSWER: True
POINTS: 1
REFERENCES: 159

61. Clocks, weather reports, and breaking news headlines are all examples of website gadgets.
a. True
b. False
ANSWER: True
POINTS: 1
REFERENCES: 159

62. Pseudo streaming allows the media to play while it downloads.
a. True
b. False
ANSWER: True
POINTS: 1
REFERENCES: 160

63. With progressive downloading, once a media file is downloaded, it resides on the computer or device and can be played in its entirety without interacting with the host server.
a. True
b. False
ANSWER: True
POINTS: 1
REFERENCES: 160

64. One advantage of downloadable media is that once the file has been downloaded, it can be accessed again and again.
a. True
b. False
ANSWER: True
POINTS: 1
REFERENCES: 160

65. One advantage of streaming media is very low bandwidth requirements.
a. True
b. False
ANSWER: False
POINTS: 1
REFERENCES: 160

66. Many visitors consider webpage background music to be useful.
a. True
b. False
ANSWER: False
POINTS: 1
REFERENCES: 161

67. To stream audio, your webpage files must be stored on a server that also has streaming software to deliver the audio stream when requested by the browser.
a. True
b. False
ANSWER: True
POINTS: 1
REFERENCES: 161

68. A screencast is a video of a computer screen’s changing content over time and is used for web-based training videos and demonstrations.
a. True
b. False
ANSWER: True
POINTS: 1
REFERENCES: 164

69. You can define the general quality level of your video by adjusting the compression.
a. True
b. False
ANSWER: True
POINTS: 1
REFERENCES: 164

70. Use color to highlight and segment information on a web-based form.
a. True
b. False
ANSWER: True
POINTS: 1
REFERENCES: 165

Completion

71. Multimedia elements add interest and excitement to your site, whereas ____________________ elements allow you to connect with your target audience.
ANSWER: interactive
POINTS: 1
REFERENCES: 151

72. Today’s ____________________ editors include tools for incorporating multimedia with ease.
ANSWER: WYSIWYG
POINTS: 1
REFERENCES: 152

73. Popular ____________________ support the plug-ins needed to view and play most multimedia elements.
ANSWER: web browsers
browsers
POINTS: 1
REFERENCES: 152

74. Ready-to-use ____________________ elements can be downloaded from countless websites, such as the one shown in the accompanying figure.
ANSWER: animated
POINTS: 1
REFERENCES: 153

75. An animated GIF contains multiple images stored in a single file within ____________________.
ANSWER: animation frames
POINTS: 1
REFERENCES: 154

76. You can use high-end ____________________ software, such as Adobe Photoshop, to create animated GIFs.
ANSWER: image-editing
image editing
POINTS: 1
REFERENCES: 154

77. Some GIF animation software contains ____________________, which are step-by-step instructions for creating commonly used animated GIFs, such as banners and buttons.
ANSWER: wizards
POINTS: 1
REFERENCES: 154

78. When creating animated GIFs, specify whether the animation should ____________________, or repeat.
ANSWER: loop
POINTS: 1
REFERENCES: 155

79. ____________________ is a browser plug-in technology designed to play the multimedia content found in rich interactive applications.
ANSWER: Microsoft Silverlight
Silverlight
POINTS: 1
REFERENCES: 156

80. With ____________________ animation, the designer must change the image manually.
ANSWER: frame-by-frame
POINTS: 1
REFERENCES: 157

81. Animated alternative personas used by gamers playing MMOGs are called _____________________.
ANSWER: virtual identities
avatars
POINTS: 1
REFERENCES: 157

82. Some B2C clothing retailers use ____________________ as virtual models, which are used to “try on” clothing before purchasing it.
ANSWER: avatars
POINTS: 1
REFERENCES: 157

83. Gadgets are also called ____________________.
ANSWER: widgets
POINTS: 1
REFERENCES: 159

84. E-commerce ____________________ and webpage gadgets can add interest to a website; however, both should only be used to further the website’s message and purpose and enrich its target audience’s experience at the website.
ANSWER: avatars
POINTS: 1
REFERENCES: 159

85. Adding ____________________ files to your webpages can add sound effects, entertain visitors with background music, deliver a personal message, or promote a product or service with testimonial statements.
ANSWER: audio
POINTS: 1
REFERENCES: 160

 

Reviews

There are no reviews yet.

Write a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top
Product has been added to your cart