Search

In Stock

United States Health Care System Combining Business Health And Delivery3rd Ed by Anne Austin

Instant delivery only

  • ISBN-10 ‏ : ‎ 0134297792
  • ISBN-13 ‏ : ‎ 978-0134297798

Original price was: $60.00.Current price is: $28.00.

SKU:tb1001940

United States Health Care System Combining Business Health And Delivery3rd Ed by Anne Austin

The U.S. Health Care System, 3e (Austin)
Chapter 7 Offices, Clinics, and Hospitals

1) John goes to his physician’s office for his annual physical. This is an example of
A) acute care
B) tertiary care
C) secondary care
D) primary care
Answer: D

2) John is in an automobile accident and taken to the hospital by ambulance. This is an example of
A) primary care
B) acute care
C) secondary care
D) tertiary care
Answer: B

3) Ambulatory care can be provided in which setting?
A) Home health agency
B) Hospice
C) Physician’s office
D) EMS office
Answer: C

4) Acute care is described by all of the following, EXCEPT
A) it is considered routine hospitalization and surgery
B) it implies a level of urgency
C) the patient needs access to health care services immediately
D) based on the seriousness, the patient may be admitted to the hospital
Answer: A

5) The traditional medical practice structure is
A) a corporation
B) independent
C) a solo practice
D) a partnership
Answer: D

6) One advantage of an LLP is
A) financial obligation limits
B) ease of construction
C) independence
D) simplicity
Answer: A

7) What must a facility do to comply with the accreditation standards of The Joint Commission (TJC)?
A) Improve rural access.
B) Pass a site survey visit.
C) Review numerous performance measure.
D) Receive certification.
Answer: B
8) The health information record contains all of the following, EXCEPT the patient’s
A) personal data
B) medical data
C) social data
D) complete work history
Answer: D

9) Uses of the health information record include all of the following, EXCEPT
A) data for research activities
B) information for patient care
C) data for public health monitoring
D) data for fixing prices of care delivery with area physicians
Answer: D

10) A group of several physicians who practice as a group is a
A) partnership
B) limited liability partnership
C) group practice
D) solo practice
Answer: C

11) All of the following regarding group practice are true, EXCEPT
A) it permits the provider to share the burden of providing care
B) it limits a partner’s liability
C) it allows the provider to share facilities
D) it allows the provider to share equipment
Answer: B

12) Health care professionals carry malpractice insurance for all the following reasons, EXCEPT to
A) fulfill a requirement by many health care organizations
B) protect their personal assets
C) protect them from financial loss
D) fulfill a requirement of HIPAA
Answer: D

13) Which are strategies to increase a physician’s revenue?
A) Capture more revenue per patient
B) Control and decrease costs
C) Increase the number of patients seen
D) All of the above
Answer: D

14) All of the following are true regarding antitrust laws, EXCEPT they
A) prohibit monopolization
B) increase competition in the marketplace
C) eliminate customer choice
D) prohibit businesses from working together to set prices
Answer: C
15) All of the following are examples of public hospitals, EXCEPT
A) Veteran’s Administration hospitals.
B) state psychiatric hospitals
C) county hospitals
D) proprietary hospitals
Answer: D

16) In a not-for-profit hospital
A) shareholders own the business
B) income tax must be paid
C) expansion is financed with loans
D) property tax is not paid
Answer: D

17) Long-term care is anything greater than
A) 7 days
B) 21 days
C) 30 days
D) 60 days
Answer: D

18) A typical hospital is organized in three main parts, which include
A) governing board, medical staff, and management team
B) governing board, nursing staff, and management staff
C) nursing staff, medical staff, and ancillary staff
D) governing board, medical staff, and stock holders
Answer: A

19) Institutional policy is set by
A) state and federal regulations
B) the governing board
C) the administration
D) the medical staff
Answer: B

20) The medical staff
A) ensures quality patient care
B) sets the overall direction for the hospital
C) delegates authority to operate the facility
D) reports to the hospital administrator
Answer: A

21) The CEO is hired by the
A) governing board
B) medical staff
C) administration
D) state Board of Health
Answer: A
22) This hospital area is responsible for entering initial personal and insurance data.
A) Medical records
B) Ancillary services
C) Nursing
D) Admitting department
Answer: D

23) Dietary, social service, and pastoral care are part of
A) general patient support
B) administrative support
C) nursing support
D) facilities support
Answer: A

24) Security and maintenance are part of
A) facilities support
B) nursing support
C) general patient support
D) administrative support
Answer: A

25) Buying imaging equipment is the responsibility of
A) general patient support
B) administrative support
C) nursing support
D) facilities support
Answer: B

26) All of the following are utilization measures, EXCEPT
A) average daily census
B) rates of infection
C) capacity
D) average length of stay
Answer: B

27) Measures considered when assessing quality include all of the following, EXCEPT
A) volume of procedures
B) average length of stay
C) rates of infection
D) error rates
Answer: B

28) All of the following are departments responsible for business functions, EXCEPT
A) receiving
B) accounting and finance
C) information services
D) marketing
Answer: A
29) What is outsourcing?
A) Buying goods or services from another provider rather than performing them by the business
B) Measuring that indicates whether an organization is being used to its full capacity
C) Measuring the quality of an organization
D) Evaluating hospitals owed by non-government entities
Answer: A

30) Quality is determined by reviewing
A) staffing levels
B) infection rates
C) long-term survival rates
D) all of the above
Answer: D

31) The office manager is responsible for the practice’s business affairs.
Answer: TRUE

32) Medicare provides one of the largest share of revenue for physician’s offices.
Answer: TRUE

33) Malpractice premiums are decreasing.
Answer: FALSE

34) Not-for-profit hospitals do not have to pay income or property taxes.
Answer: TRUE

35) Board members are employees of the hospital.
Answer: FALSE

36) Physicians are hospital employees, as is everyone on the administrative side of the organizational chart.
Answer: FALSE

37) The level of Medicare and Medicaid reimbursement to hospitals is now based, in part, on patient satisfaction survey results.
Answer: TRUE

38) The federal law created to aid in the protection of patient privacy is ________.
Answer: HIPAA

39) ________ hospitals are non-federal hospital facilities available to the public.
Answer: Community

40) Private hospitals that operate on a for-profit basis are sometimes known as ________ hospitals.
Answer: proprietary

41) The administrative work of the medical staff is carried out by ________.
Answer: committees
42) List two of the functions on the business side of a professional practice.
Answer: Responses will vary, but should include two of the following: bills, payroll, taxes, supplies, equipment, and compliance with laws and regulations.

43) Identify three types of hospitals and address the factors that make them unique.
Answer: Responses will vary, but should include three of the following: public, privately owned, not-for-profit and issues related to ownership, personal liability, income taxation, and ease of formation.

44) Name the two key committees in administration and explain the role of each.
Answer: Responses will vary, but should include: Key committees are the executive committee and the credentials committee; the executive committee governs the activities of the medical staff; and the credentials committee focuses on the standards that will be used to grant staff membership and applies those standards to new applicants.

45) Define EMTLA and explain what they do.
Answer: The Emergency Medical Treatment and Labor Act (EMTALA) dictates policy in hospital emergency rooms.

Reviews

There are no reviews yet.

Write a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top
Product has been added to your cart