Search

In Stock

Test Bank Psychology Applied to Modern Life 11th Edition Weiten Dunn Hammer

Instant delivery only

  • ISBN-10 ‏ : ‎ 1285459954
  • ISBN-13 ‏ : ‎ 978-1285459950

$28.00

SKU:tb1002182

Test Bank Psychology Applied to Modern Life 11th Edition Weiten Dunn Hammer

1. Which of the following statements about interpersonal communication is NOT true?
a. Interpersonal communication is a process.
b. Interpersonal communication depends heavily on the sender’s social identity.
c. Interpersonal communication is interactional.
d. For communication to be considered interpersonal, at least two people must be involved.
ANSWER: b
DIFFICULTY: Moderate
REFERENCES: The Process of Interpersonal Communication
LEARNING OBJECTIVES: PSYC.WEIT.11.08.01 – Outline various aspects of the communication process.
KEYWORDS: Conceptual
NOTES: New
2. Elements in the communication process include all of the following except
a. sender. b. message.
c. personal space. d. distorting noise.
ANSWER: c
DIFFICULTY: Easy
REFERENCES: The Process of Interpersonal Communication
LEARNING OBJECTIVES: PSYC.WEIT.11.08.01 – Outline various aspects of the communication process.
KEYWORDS: Factual
3. In interpersonal communication, the person who originates a message is called the
a. channel. b. sender.
c. context. d. speaker.
ANSWER: b
DIFFICULTY: Easy
REFERENCES: The Process of Interpersonal Communication
LEARNING OBJECTIVES: PSYC.WEIT.11.08.01 – Outline various aspects of the communication process.
KEYWORDS: Factual
4. In interpersonal communication, the information that is transmitted from one person to another is called the
a. code. b. noise.
c. message. d. context.
ANSWER: c
DIFFICULTY: Easy
REFERENCES: The Process of Interpersonal Communication
LEARNING OBJECTIVES: PSYC.WEIT.11.08.01 – Outline various aspects of the communication process.
KEYWORDS: Factual
5. _____ refers to any stimulus that interferes with accurately expressing or understanding a message.
a. Noise b. Decoding
c. Channeling d. Detection
ANSWER: a
DIFFICULTY: Moderate
REFERENCES: The Process of Interpersonal Communication
LEARNING OBJECTIVES: PSYC.WEIT.11.08.01 – Outline various aspects of the communication process.
KEYWORDS: Conceptual
NOTES: New
6. When your friend calls you at home to make plans for the weekend, the ________ of communication is sound.
a. sender b. channel
c. message d. stimulus
ANSWER: b
DIFFICULTY: Moderate
REFERENCES: The Process of Interpersonal Communication
LEARNING OBJECTIVES: PSYC.WEIT.11.08.01 – Outline various aspects of the communication process.
KEYWORDS: Conceptual
7. When your friend silently makes faces at you during a class lecture, the channel of communication is primarily
a. visual. b. sound.
c. fluent. d. encoded.
ANSWER: a
DIFFICULTY: Easy
REFERENCES: The Process of Interpersonal Communication
LEARNING OBJECTIVES: PSYC.WEIT.11.08.01 – Outline various aspects of the communication process.
KEYWORDS: Conceptual
8. Bill’s use of the word “broad” in conversation when referring to women offends Betty and makes it hard for her to
follow his meaning. This type of miscommunication is called
a. noise. b. context.
c. background. d. a display rule.
ANSWER: a
DIFFICULTY: Moderate
REFERENCES: The Process of Interpersonal Communication
LEARNING OBJECTIVES: PSYC.WEIT.11.08.01 – Outline various aspects of the communication process.
KEYWORDS: Conceptual
9. The context of interpersonal communication includes
a. physical environment.
b. the nature of the participants’ relationship.
c. the mood of the participants.
d. all of these.
ANSWER: d
DIFFICULTY: Moderate
REFERENCES: The Process of Interpersonal Communication
LEARNING OBJECTIVES: PSYC.WEIT.11.08.01 – Outline various aspects of the communication process.
KEYWORDS: Factual
NOTES: New
10. Which of the following is NOT one of the key elements of the interpersonal communication process?
a. Sender b. Receiver
c. Interpreter d. Noise
ANSWER: c
DIFFICULTY: Easy
REFERENCES: The Process of Interpersonal Communication
LEARNING OBJECTIVES: PSYC.WEIT.11.08.01 – Outline various aspects of the communication process.
KEYWORDS: Factual
NOTES: New
11. Which of the following was NOT listed as a basic guideline for cell phone use in public?
a. Turn off your phone when ringing will disturb others.
b. Keep calls short.
c. Use a catchy tune as a ring tone.
d. Make and receive calls out of earshot from others.
ANSWER: c
DIFFICULTY: Easy
REFERENCES: The Process of Interpersonal Communication
LEARNING OBJECTIVES: PSYC.WEIT.11.08.02 – Discuss important differences between face-to-face and
computer-mediated communication.
KEYWORDS: Factual
NOTES: New
12. The absence of nonverbal cues in computer-mediated communication means
a. you need to be especially careful with your intended meaning.
b. you should choose words carefully.
c. you may need to describe your feelings.
d. all of these.
ANSWER: d
DIFFICULTY: Easy
REFERENCES: The Process of Interpersonal Communication
LEARNING OBJECTIVES: PSYC.WEIT.11.08.02 – Discuss important differences between face-to-face and
computer-mediated communication.
KEYWORDS: Conceptual
13. Which of the following is a reason people are more likely to keep their online profiles private?
a. When their friends keep their profiles private
b. If they are female
c. If they have more esoteric tastes in music and movies.
d. All of these
ANSWER: d
DIFFICULTY: Moderate
REFERENCES: The Process of Interpersonal Communication
LEARNING OBJECTIVES: PSYC.WEIT.11.08.02 – Discuss important differences between face-to-face and
computer-mediated communication.
KEYWORDS: Factual
NOTES: New
14. Numerous studies have shown that good communication is most likely to be related to which of the following?
a. Satisfaction in relationships
b. Employee absenteeism
c. Reduced risk for cancer
d. Recovery from posttraumatic stress disorder
ANSWER: a
DIFFICULTY: Easy
REFERENCES: The Process of Interpersonal Communication
LEARNING OBJECTIVES: PSYC.WEIT.11.08.02 – Discuss important differences between face-to-face and
computer-mediated communication.
KEYWORDS: Factua

Reviews

There are no reviews yet.

Write a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top
Product has been added to your cart