Search

In Stock

Small Business Management Entrepreneurship and Beyond 6th Edition by Timothy S. Hatten – Test Bank

Instant delivery only

Original price was: $70.00.Current price is: $28.00.

SKU:tb1001594

Small Business Management Entrepreneurship and Beyond 6th Edition by Timothy S. Hatten – Test Bank

1. According to the text, laws ensure fair competition, allow contracts to be enforced, and protect consumer rights.

a.

True

b.

False

ANSWER:

True

POINTS:

1

REFERENCES:

p. 247

LEARNING OBJECTIVES:

Cognero 086F3E8651924A279D4BED85 – 10.1

NATIONAL STANDARDS:

United States – AACSB: Analytic

STATE STANDARDS:

United States – OH – DISC: Legal Responsibilities

KEYWORDS:

Bloom’s Knowledge

2. With a minimal education, the wording of most laws and regulations is easy to understand.

a.

True

b.

False

ANSWER:

False

POINTS:

1

REFERENCES:

p. 247

LEARNING OBJECTIVES:

Cognero 086F3E8651924A279D4BED85 – 10.1

NATIONAL STANDARDS:

United States – AACSB: Analytic

STATE STANDARDS:

United States – OH – DISC: Legal Responsibilities

KEYWORDS:

Bloom’s Knowledge

3. The best time for a small business to get a lawyer is when the business is in trouble.

a.

True

b.

False

ANSWER:

False

POINTS:

1

REFERENCES:

p. 248

LEARNING OBJECTIVES:

Cognero 086F3E8651924A279D4BED85 – 10.1

NATIONAL STANDARDS:

United States – AACSB: Analytic

STATE STANDARDS:

United States – OH – DISC: Legal Responsibilities

KEYWORDS:

Bloom’s Knowledge

4. Competition decreases the need for government intervention in the market.

a.

True

b.

False

ANSWER:

True

POINTS:

1

REFERENCES:

p. 249

LEARNING OBJECTIVES:

Cognero 086F3E8651924A279D4BED85 – 10.1

NATIONAL STANDARDS:

United States – AACSB: Analytic

STATE STANDARDS:

United States – OH – DISC: Legal Responsibilities

KEYWORDS:

Bloom’s Knowledge

5. Antitrust laws were written to prevent large businesses from forming trusts.

a.

True

b.

False

ANSWER:

True

POINTS:

1

REFERENCES:

p. 249

LEARNING OBJECTIVES:

Cognero 086F3E8651924A279D4BED85 – 10.1

NATIONAL STANDARDS:

United States – AACSB: Analytic

STATE STANDARDS:

United States – OH – DISC: Legal Responsibilities

KEYWORDS:

Bloom’s Knowledge

6. More and more, U.S. laws are becoming increasingly based on the rule of caveat emptor: “Let the buyer beware.”

a.

True

b.

False

ANSWER:

False

POINTS:

1

REFERENCES:

p. 249

LEARNING OBJECTIVES:

Cognero 086F3E8651924A279D4BED85 – 10.1

NATIONAL STANDARDS:

United States – AACSB: Analytic

STATE STANDARDS:

United States – OH – DISC: Legal Responsibilities

KEYWORDS:

Bloom’s Knowledge

7. Executive workers and professional employees may be exempt from the minimum wage and overtime pay requirements of the Fair Labor Standards Act.

a.

True

b.

False

ANSWER:

True

POINTS:

1

REFERENCES:

p. 249

LEARNING OBJECTIVES:

Cognero 086F3E8651924A279D4BED85 – 10.1

NATIONAL STANDARDS:

United States – AACSB: Analytic

STATE STANDARDS:

United States – OH – DISC: Legal Responsibilities

KEYWORDS:

Bloom’s Knowledge

8. The Americans with Disabilities Act of 1990 considers recovering drug addicts, alcoholics, and individuals with HIV or AIDS as those covered by the employment discrimination provision.

a.

True

b.

False

ANSWER:

True

POINTS:

1

REFERENCES:

p. 251

LEARNING OBJECTIVES:

Cognero 086F3E8651924A279D4BED85 – 10.1

NATIONAL STANDARDS:

United States – AACSB: Analytic

STATE STANDARDS:

United States – OH – DISC: Legal Responsibilities

KEYWORDS:

Bloom’s Knowledge

9. To be considered sexual harassment, only those directly affected by the actions can file a suit.

a.

True

b.

False

ANSWER:

False

POINTS:

1

REFERENCES:

p. 253

LEARNING OBJECTIVES:

Cognero 086F3E8651924A279D4BED85 – 10.1

NATIONAL STANDARDS:

United States – AACSB: Analytic

STATE STANDARDS:

United States – OH – DISC: Legal Responsibilities

KEYWORDS:

Bloom’s Knowledge

10. The beginning point for determining small business compliance with the ACA (Obamacare) is the number of full-time employees.

a.

True

b.

False

ANSWER:

True

POINTS:

1

REFERENCES:

p. 254

LEARNING OBJECTIVES:

Cognero 086F3E8651924A279D4BED85 – 10.1

NATIONAL STANDARDS:

United States – AACSB: Analytic

STATE STANDARDS:

United States – OH – DISC: Legal Responsibilities

KEYWORDS:

Bloom’s Knowledge

11. Bankruptcy is a remedy for becoming solvent.

a.

True

b.

False

ANSWER:

False

POINTS:

1

REFERENCES:

p. 257

LEARNING OBJECTIVES:

Cognero C8846154217E4FF5A8972792 – 10.2

NATIONAL STANDARDS:

United States – AACSB: Analytic

STATE STANDARDS:

United States – OH – DISC: Legal Responsibilities

KEYWORDS:

Bloom’s Knowledge

12. Chapter 11 bankruptcy provides a second chance for a business that is in financial trouble but still has potential to succeed.

a.

True

b.

False

ANSWER:

True

POINTS:

1

REFERENCES:

p. 258

LEARNING OBJECTIVES:

Cognero C8846154217E4FF5A8972792 – 10.2

NATIONAL STANDARDS:

United States – AACSB: Analytic

STATE STANDARDS:

United States – OH – DISC: Legal Responsibilities

KEYWORDS:

Bloom’s Knowledge

13. Chapter 7 bankruptcy means that the business will be liquidated.

a.

True

b.

False

ANSWER:

True

POINTS:

1

REFERENCES:

p. 257

LEARNING OBJECTIVES:

Cognero C8846154217E4FF5A8972792 – 10.2

NATIONAL STANDARDS:

United States – AACSB: Analytic

STATE STANDARDS:

United States – OH – DISC: Legal Responsibilities

KEYWORDS:

Bloom’s Knowledge

14. Other businesses that declare bankruptcy may provide an opportunity for you.

a.

True

b.

False

ANSWER:

True

POINTS:

1

REFERENCES:

p. 257

LEARNING OBJECTIVES:

Cognero C8846154217E4FF5A8972792 – 10.2

NATIONAL STANDARDS:

United States – AACSB: Analytic

STATE STANDARDS:

United States – OH – DISC: Legal Responsibilities

KEYWORDS:

Bloom’s Knowledge

15. If a business involves the sale or preparation of food, a business owner will need to obtain Health Department permits and also be subject to regular inspections.

a.

True

b.

False

ANSWER:

True

POINTS:

1

REFERENCES:

p. 256

LEARNING OBJECTIVES:

Cognero 086F3E8651924A279D4BED85 – 10.1

NATIONAL STANDARDS:

United States – AACSB: Analytic

STATE STANDARDS:

United States – OH – DISC: Legal Responsibilities

KEYWORDS:

Bloom’s Knowledge

16. In most cases, declaring bankruptcy for a failed business will leave the business owner penniless and homeless.

a.

True

b.

False

ANSWER:

False

POINTS:

1

REFERENCES:

p. 257

LEARNING OBJECTIVES:

Cognero C8846154217E4FF5A8972792 – 10.2

NATIONAL STANDARDS:

United States – AACSB: Analytic

STATE STANDARDS:

United States – OH – DISC: Legal Responsibilities

KEYWORDS:

Bloom’s Knowledge

17. About three our of every four bankruptcy filings take place under Chapter 11.

a.

True

b.

False

ANSWER:

False

POINTS:

1

REFERENCES:

p. 257

LEARNING OBJECTIVES:

Cognero C8846154217E4FF5A8972792 – 10.2

NATIONAL STANDARDS:

United States – AACSB: Analytic

STATE STANDARDS:

United States – OH – DISC: Legal Responsibilities

KEYWORDS:

Bloom’s Knowledge

18. Chapter 13 bankruptcy allows individuals, including small business owners, who owe less than $250,000 in unsecured debts and secured debts of less than $750,000 to pay back creditors over a three- to five-year period.

a.

True

b.

False

ANSWER:

True

POINTS:

1

REFERENCES:

p. 258

LEARNING OBJECTIVES:

Cognero C8846154217E4FF5A8972792 – 10.2

NATIONAL STANDARDS:

United States – AACSB: Analytic

STATE STANDARDS:

United States – OH – DISC: Legal Responsibilities

KEYWORDS:

Bloom’s Knowledge

19. Under Chapter 13 bankruptcy, a plan must be submitted to a bankruptcy judge that shows how most types of the debt will be paid in full.

a.

True

b.

False

ANSWER:

True

POINTS:

1

REFERENCES:

p. 258

LEARNING OBJECTIVES:

Cognero C8846154217E4FF5A8972792 – 10.2

NATIONAL STANDARDS:

United States – AACSB: Analytic

STATE STANDARDS:

United States – OH – DISC: Legal Responsibilities

KEYWORDS:

Bloom’s Knowledge

20. A contract is a promise that is enforceable by law.

a.

True

b.

False

ANSWER:

True

POINTS:

1

REFERENCES:

p. 258

LEARNING OBJECTIVES:

Cognero E2AF9E9C4D664887BF7FBC09 – 10.3

NATIONAL STANDARDS:

United States – AACSB: Analytic

STATE STANDARDS:

United States – OH – DISC: Legal Responsibilities

KEYWORDS:

Bloom’s Knowledge

21. Contract law comprises the body of laws that are intended to ensure parties entering into contracts comply.

a.

True

b.

False

ANSWER:

True

POINTS:

1

REFERENCES:

p. 258

LEARNING OBJECTIVES:

Cognero E2AF9E9C4D664887BF7FBC09 – 10.3

NATIONAL STANDARDS:

United States – AACSB: Analytic

STATE STANDARDS:

United States – OH – DISC: Legal Responsibilities

KEYWORDS:

Bloom’s Knowledge

22. A contract must be in writing to be enforceable.

a.

True

b.

False

ANSWER:

False

POINTS:

1

REFERENCES:

p. 259

LEARNING OBJECTIVES:

Cognero E2AF9E9C4D664887BF7FBC09 – 10.3

NATIONAL STANDARDS:

United States – AACSB: Analytic

STATE STANDARDS:

United States – OH – DISC: Legal Responsibilities

KEYWORDS:

Bloom’s Knowledge

23. Capacity is one of the four basic elements of a contract.

a.

True

b.

False

ANSWER:

True

POINTS:

1

REFERENCES:

p. 259

LEARNING OBJECTIVES:

Cognero E2AF9E9C4D664887BF7FBC09 – 10.3

NATIONAL STANDARDS:

United States – AACSB: Analytic

STATE STANDARDS:

United States – OH – DISC: Legal Responsibilities

KEYWORDS:

Bloom’s Knowledge

24. Contracts involving the sale of real estate must be in writing.

a.

True

b.

False

ANSWER:

True

POINTS:

1

REFERENCES:

p. 259

LEARNING OBJECTIVES:

Cognero E2AF9E9C4D664887BF7FBC09 – 10.3

NATIONAL STANDARDS:

United States – AACSB: Analytic

STATE STANDARDS:

United States – OH – DISC: Legal Responsibilities

KEYWORDS:

Bloom’s Knowledge

25. The payment of someone else’s debt should always be in writing.

a.

True

b.

False

ANSWER:

True

POINTS:

1

REFERENCES:

p. 259

LEARNING OBJECTIVES:

Cognero E2AF9E9C4D664887BF7FBC09 – 10.3

NATIONAL STANDARDS:

United States – AACSB: Analytic

STATE STANDARDS:

United States – OH – DISC: Legal Responsibilities

KEYWORDS:

Bloom’s Knowledge

26. Intellectual property is a product or some type of human thought that is created through the mental skills of a person.

a.

True

b.

False

ANSWER:

True

POINTS:

1

REFERENCES:

p. 260

LEARNING OBJECTIVES:

Cognero 2C34DD7CDB13495C8413FF82 – 10.4

NATIONAL STANDARDS:

United States – AACSB: Analytic

STATE STANDARDS:

United States – OH – DISC: Legal Responsibilities

KEYWORDS:

Bloom’s Knowledge

27. A patent is a form of protection for intellectual property provided to an inventor for a period of 17 years.

a.

True

b.

False

ANSWER:

True

POINTS:

1

REFERENCES:

p. 261

LEARNING OBJECTIVES:

Cognero 2C34DD7CDB13495C8413FF82 – 10.4

NATIONAL STANDARDS:

United States – AACSB: Analytic

STATE STANDARDS:

United States – OH – DISC: Legal Responsibilities

KEYWORDS:

Bloom’s Knowledge

28. The three types of patents in existence today are utility patents, design patents, and plant patents.

a.

True

b.

False

ANSWER:

True

POINTS:

1

REFERENCES:

p. 261

LEARNING OBJECTIVES:

Cognero 2C34DD7CDB13495C8413FF82 – 10.4

NATIONAL STANDARDS:

United States – AACSB: Analytic

STATE STANDARDS:

United States – OH – DISC: Legal Responsibilities

KEYWORDS:

Bloom’s Knowledge

29. To qualify for a patent, an invention does not necessarily have to provide some legal utility.

a.

True

b.

False

ANSWER:

False

POINTS:

1

REFERENCES:

p. 261

LEARNING OBJECTIVES:

Cognero 2C34DD7CDB13495C8413FF82 – 10.4

NATIONAL STANDARDS:

United States – AACSB: Analytic

STATE STANDARDS:

United States – OH – DISC: Legal Responsibilities

KEYWORDS:

Bloom’s Knowledge

30. A novel item or creation meets one of the four requirements for obtaining a patent.

a.

True

b.

False

ANSWER:

True

POINTS:

1

REFERENCES:

p. 262

LEARNING OBJECTIVES:

Cognero 2C34DD7CDB13495C8413FF82 – 10.4

NATIONAL STANDARDS:

United States – AACSB: Analytic

STATE STANDARDS:

United States – OH – DISC: Legal Responsibilities

KEYWORDS:

Bloom’s Knowledge

31. A copyright protects literary, musical, or artistic works for the period of the creator’s life plus 125 years.

a.

True

b.

False

ANSWER:

False

POINTS:

1

REFERENCES:

p. 265

LEARNING OBJECTIVES:

Cognero 2C34DD7CDB13495C8413FF82 – 10.4

NATIONAL STANDARDS:

United States – AACSB: Analytic

STATE STANDARDS:

United States – OH – DISC: Legal Responsibilities

KEYWORDS:

Bloom’s Knowledge

32. A copyright is synonymous with a patent.

a.

True

b.

False

ANSWER:

False

POINTS:

1

REFERENCES:

p. 266

LEARNING OBJECTIVES:

Cognero 2C34DD7CDB13495C8413FF82 – 10.4

NATIONAL STANDARDS:

United States – AACSB: Analytic

STATE STANDARDS:

United States – OH – DISC: Legal Responsibilities

KEYWORDS:

Bloom’s Knowledge

33. A trademark is a form of protection for intellectual property provided to the owner of a brand name or symbol.

a.

True

b.

False

ANSWER:

True

POINTS:

1

REFERENCES:

p. 266

LEARNING OBJECTIVES:

Cognero 2C34DD7CDB13495C8413FF82 – 10.4

NATIONAL STANDARDS:

United States – AACSB: Analytic

STATE STANDARDS:

United States – OH – DISC: Legal Responsibilities

KEYWORDS:

Bloom’s Knowledge

34. Patents, copyrights, or trademarks obtained in the United States will provide the same protection in foreign countries.

a.

True

b.

False

ANSWER:

False

POINTS:

1

REFERENCES:

p. 266

LEARNING OBJECTIVES:

Cognero 2C34DD7CDB13495C8413FF82 – 10.4

NATIONAL STANDARDS:

United States – AACSB: Analytic

STATE STANDARDS:

United States – OH – DISC: Legal Responsibilities

KEYWORDS:

Bloom’s Knowledge

35. As seen in the chapter opener, the International Chamber of Commerce estimates that what percentage of total world trade is from pirated goods?

a.

One-tenth of one percent

b.

20 percent

c.

6 percent

d.

They don’t have an estimate

ANSWER:

c

POINTS:

1

REFERENCES:

p. 247

LEARNING OBJECTIVES:

Cognero 086F3E8651924A279D4BED85 – 10.1

NATIONAL STANDARDS:

United States – AACSB: Analytic

STATE STANDARDS:

United States – OH – DISC: Legal Responsibilities

KEYWORDS:

Bloom’s Knowledge

36. The best time for a small business to get a lawyer is

a.

When the business is in trouble

b.

During court hearings

c.

When writing the business plan

d.

While the business is still an idea

ANSWER:

c

POINTS:

1

REFERENCES:

p. 248

LEARNING OBJECTIVES:

Cognero 086F3E8651924A279D4BED85 – 10.1

NATIONAL STANDARDS:

United States – AACSB: Analytic

STATE STANDARDS:

United States – OH – DISC: Legal Responsibilities

KEYWORDS:

Bloom’s Knowledge

37. Most small business problems are split between ____ and ____.

a.

Expenses, revenue

b.

Costs, regulations

c.

Day, night

d.

Employees, location

ANSWER:

b

POINTS:

1

REFERENCES:

p. 248

LEARNING OBJECTIVES:

Cognero 086F3E8651924A279D4BED85 – 10.1

NATIONAL STANDARDS:

United States – AACSB: Analytic

STATE STANDARDS:

United States – OH – DISC: Legal Responsibilities

KEYWORDS:

Bloom’s Knowledge

38. According to the U.S. Department of Commerce, about how much do U.S. businesses lose annually to the counterfeiting of trademarked and copyrighted products?

a.

$2 million

b.

$20 million

c.

$200 billion

d.

$2 billion

ANSWER:

c

POINTS:

1

REFERENCES:

p. 247

LEARNING OBJECTIVES:

Cognero 086F3E8651924A279D4BED85 – 10.1

NATIONAL STANDARDS:

United States – AACSB: Analytic

STATE STANDARDS:

United States – OH – DISC: Legal Responsibilities

KEYWORDS:

Bloom’s Knowledge

39. Which of the following is not a power of the Federal Trade Commission?

a.

Conduct hearings

b.

Issue cease-and-desist orders

c.

Write new laws governing competition

d.

Investigate companies for unfair practices

ANSWER:

c

POINTS:

1

REFERENCES:

p. 249

LEARNING OBJECTIVES:

Cognero 086F3E8651924A279D4BED85 – 10.1

NATIONAL STANDARDS:

United States – AACSB: Analytic

STATE STANDARDS:

United States – OH – DISC: Legal Responsibilities

KEYWORDS:

Bloom’s Knowledge

40. Which of the following acts was written to prevent large businesses from forming trusts?

a.

Clayton Act

b.

Federal Trade Commission Act

c.

Fair Debt Collection Practices Act

d.

Civil Rights Act of 1964

ANSWER:

a

POINTS:

1

REFERENCES:

p. 249

LEARNING OBJECTIVES:

Cognero 086F3E8651924A279D4BED85 – 10.1

NATIONAL STANDARDS:

United States – AACSB: Analytic

STATE STANDARDS:

United States – OH – DISC: Legal Responsibilities

KEYWORDS:

Bloom’s Knowledge

41. The act of keeping prices artificially high is referred to as

a.

Monopoly

b.

Collusion

c.

Zoning

d.

Antitrust

ANSWER:

b

POINTS:

1

REFERENCES:

p. 249

LEARNING OBJECTIVES:

Cognero 086F3E8651924A279D4BED85 – 10.1

NATIONAL STANDARDS:

United States – AACSB: Analytic

STATE STANDARDS:

United States – OH – DISC: Legal Responsibilities

KEYWORDS:

Bloom’s Knowledge

42. Which of the following is the act that was passed in 1938 to regulate worker’s pay?

a.

Fair Labor Standards Act

b.

Worker’s Compensation Act

c.

Civil Rights Act

d.

Americans with Disabilities Act

ANSWER:

a

POINTS:

1

REFERENCES:

p. 249

LEARNING OBJECTIVES:

Cognero 086F3E8651924A279D4BED85 – 10.1

NATIONAL STANDARDS:

United States – AACSB: Analytic

STATE STANDARDS:

United States – OH – DISC: Legal Responsibilities

KEYWORDS:

Bloom’s Knowledge

43. The Civil Rights Act of 1964 prevents discrimination on all of the following grounds except

a.

Sex

b.

Race

c.

National origin

d.

Pregnancy

ANSWER:

d

POINTS:

1

REFERENCES:

p. 251

LEARNING OBJECTIVES:

Cognero 086F3E8651924A279D4BED85 – 10.1

NATIONAL STANDARDS:

United States – AACSB: Analytic

STATE STANDARDS:

United States – OH – DISC: Legal Responsibilities

KEYWORDS:

Bloom’s Knowledge

44. ____ prevents discrimination based on gender, race, color, religion, or national origin in any terms, conditions, or privileges of employment.

a.

The Civil Rights Act of 1991

b.

The Equality Act

c.

The Equal Rights Act of 1965

d.

The Civil Rights Act of 1964

ANSWER:

d

POINTS:

1

REFERENCES:

p. 251

LEARNING OBJECTIVES:

Cognero 086F3E8651924A279D4BED85 – 10.1

NATIONAL STANDARDS:

United States – AACSB: Analytic

STATE STANDARDS:

United States – OH – DISC: Legal Responsibilities

KEYWORDS:

Bloom’s Knowledge

45. ____ tries to discourage illegal immigration into the United States by denying employment to aliens and extends coverage of the 1964 Civil Rights Act to foreign-sounding or foreign-looking individuals.

a.

The Civil Rights Act of 1991

b.

The Americans with Disabilities Act of 1990

c.

The Immigration Reform and Control Act of 1986

d.

The Civil Rights Act of 1964

ANSWER:

c

POINTS:

1

REFERENCES:

p. 251

LEARNING OBJECTIVES:

Cognero 086F3E8651924A279D4BED85 – 10.1

NATIONAL STANDARDS:

United States – AACSB: Analytic

STATE STANDARDS:

United States – OH – DISC: Legal Responsibilities

KEYWORDS:

Bloom’s Knowledge

46. The Americans with Disabilities Act was passed to guarantee individuals with disabilities all but which of the following rights?

a.

The right to obtain and hold a job

b.

The right to travel on public transportation

c.

The right to use of telecommunication services

d.

The right to purchase handicap-operated vehicles

ANSWER:

d

POINTS:

1

REFERENCES:

p. 251

LEARNING OBJECTIVES:

Cognero 086F3E8651924A279D4BED85 – 10.1

NATIONAL STANDARDS:

United States – AACSB: Analytic

STATE STANDARDS:

United States – OH – DISC: Legal Responsibilities

KEYWORDS:

Bloom’s Knowledge

47. A/An ____ is an action that is excessively costly, extensive, substantial, or disruptive, or that would fundamentally alter the nature or operation of the business.

a.

Hardship

b.

Undue hardship

c.

Economic hardship

d.

Financial hardship

ANSWER:

b

POINTS:

1

REFERENCES:

p. 252

LEARNING OBJECTIVES:

Cognero 086F3E8651924A279D4BED85 – 10.1

NATIONAL STANDARDS:

United States – AACSB: Analytic

STATE STANDARDS:

United States – OH – DISC: Legal Responsibilities

KEYWORDS:

Bloom’s Knowledge

48. Which of the following may an employer do under the Americans with Disabilities Act?

a.

Question applicants about the severity, nature, or origin of a known disability

b.

Refuse employment due to the employee needing special accommodation

c.

Require drug tests at any time in the employment process

d.

Require medical or physical exams prior to a conditional offer of employment

ANSWER:

c

POINTS:

1

REFERENCES:

p. 251

LEARNING OBJECTIVES:

Cognero 086F3E8651924A279D4BED85 – 10.1

NATIONAL STANDARDS:

United States – AACSB: Analytic

STATE STANDARDS:

United States – OH – DISC: Legal Responsibilities

KEYWORDS:

Bloom’s Knowledge

49. Which title under the Americans with Disabilities Act requires all businesses serving the public to make their facilities and services accessible to the disabled?

a.

Title V

b.

Title VI

c.

Title VII

d.

Title III

ANSWER:

d

POINTS:

1

REFERENCES:

p. 252

LEARNING OBJECTIVES:

Cognero 086F3E8651924A279D4BED85 – 10.1

NATIONAL STANDARDS:

United States – AACSB: Analytic

STATE STANDARDS:

United States – OH – DISC: Legal Responsibilities

KEYWORDS:

Bloom’s Knowledge

50. ____ are available to aid businesses with Americans with Disabilities Act compliance.

a.

Grants

b.

Loans

c.

Tax incentives

d.

Federal funds

ANSWER:

c

POINTS:

1

REFERENCES:

p. 253

LEARNING OBJECTIVES:

Cognero 086F3E8651924A279D4BED85 – 10.1

NATIONAL STANDARDS:

United States – AACSB: Analytic

STATE STANDARDS:

United States – OH – DISC: Legal Responsibilities

KEYWORDS:

Bloom’s Knowledge

51. Arco Advertising employs two individuals who are confined to wheelchairs. The company is required by the Americans with Disabilities Act to provide modifications of the work environment, such as wheelchair ramps, making it possible for the disabled workers to enjoy equal employment opportunities. These modifications are referred to as

a.

Undue hardship

b.

Reasonable hardship

c.

Reasonable accommodation

d.

Undue modification

ANSWER:

c

POINTS:

1

REFERENCES:

p. 252

LEARNING OBJECTIVES:

Cognero 086F3E8651924A279D4BED85 – 10.1

NATIONAL STANDARDS:

United States – AACSB: Reflective Thinking

STATE STANDARDS:

United States – OH – DISC: Legal Responsibilities

KEYWORDS:

Bloom’s Knowledge

52. All of the following is true regarding sexual harassment behavior except which of these?

a.

The victim has to be of the opposite sex

b.

Sexual harassment includes unwelcome sexual advances

c.

The harasser can be a victim’s supervisor

d.

Harassment can occur without economic injury

ANSWER:

a

POINTS:

1

REFERENCES:

p. 253

LEARNING OBJECTIVES:

Cognero 086F3E8651924A279D4BED85 – 10.1

NATIONAL STANDARDS:

United States – AACSB: Analytic

STATE STANDARDS:

United States – OH – DISC: Legal Responsibilities

KEYWORDS:

Bloom’s Knowledge

53. ____ is the practice of using different cutoff test scores for different groups.

a.

Score norming

b.

Race norming

c.

Group norming

d.

Job norming

ANSWER:

b

POINTS:

1

REFERENCES:

p. 253

LEARNING OBJECTIVES:

Cognero 086F3E8651924A279D4BED85 – 10.1

NATIONAL STANDARDS:

United States – AACSB: Analytic

STATE STANDARDS:

United States – OH – DISC: Legal Responsibilities

KEYWORDS:

Bloom’s Knowledge

Reviews

There are no reviews yet.

Write a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top
Product has been added to your cart