Search

In Stock

Roach’s Introductory Clinical Pharmacology 11th Edition Ford Test Bank

Instant delivery only

  • Chapters: 54
  • Format: PDF
  • SBN-13: 978-1496343567
  • ISBN-10: 1496343565
  • Publisher: LWW
  • Authors: Susan M. Ford

$24.90

Compare
SKU:tb1001629

Roach’s Introductory Clinical Pharmacology 11th Edition Ford Test Bank

Table of Contents

Chapter 1: General Principles of Pharmacology
Chapter 2: Administration of Drugs
Chapter 3: Making Drug Dosing Safer
Chapter 4: The Nursing Process
Chapter 5: Patient and Family Teaching
Chapter 6: Antibacterial Drugs: Sulfonamides
Chapter 7: Antibacterial Drugs That Disrupt the Bacterial Cell Wall
Chapter 8: Antibacterial Drugs That Interfere With Protein Synthesis
Chapter 9: Antibacterial Drugs That Interfere With DNA/RNA Synthesis
Chapter 10: Antitubercular Drugs
Chapter 11: Antiviral Drugs
Chapter 12: Antifungal and Antiparasitic Drugs
Chapter 13: Nonopioid Analgesics: Salicylates and Nonsalicylates
Chapter 14: Nonopioid Analgesics: Nonsteroidal Anti-Inflammatory Drugs (NSAIDs) and Migraine Headache Medications
Chapter 15: Opioid Analgesics
Chapter 16: Opioid Antagonists
Chapter 17: Anesthetic Drugs
Chapter 18: Central Nervous System Stimulants
Chapter 19: Cholinesterase Inhibitors
Chapter 20: Antianxiety Drugs
Chapter 21: Sedatives and Hypnotics
Chapter 22: Antidepressant Drugs
Chapter 23: Antipsychotic Drugs
Chapter 24: Adrenergic Drugs
Chapter 25: Adrenergic Blocking Drugs
Chapter 26: Cholinergic Drugs
Chapter 27: Cholinergic Blocking Drugs
Chapter 28: Antiparkinson Drugs
Chapter 29: Antiepileptics
Chapter 30: Skeletal Muscle, Bone, and Joint Disorder Drugs
Chapter 31: Upper Respiratory System Drugs
Chapter 32: Lower Respiratory System Drugs

Chapter 33: Diuretics

Chapter 34: Antihyperlipidemic Drugs
Chapter 35: Antihypertensive Drugs
Chapter 36: Antianginal and Vasodilating Drugs
Chapter 37: Anticoagulant and Thrombolytic Drugs
Chapter 38: Cardiotonic and Inotropic Drugs
Chapter 39: Antiarrhythmic Drugs
Chapter 40: Upper Gastrointestinal System Drugs
Chapter 41: Lower Gastrointestinal System Drugs
Chapter 42: Antidiabetic Drugs
Chapter 43: Pituitary and Adrenocortical Hormones
Chapter 44: Thyroid and Antithyroid Drugs
Chapter 45: Male and Female Hormones
Chapter 46: Uterine Drugs
Chapter 47: Menopause and Andropause Drugs
Chapter 48: Urinary Tract Anti-Infectives and Other Urinary Drugs
Chapter 49: Immunologic Agents
Chapter 50: Antineoplastic Drugs and Targeted Therapies
Chapter 51: Immunomodulating Drugs
Chapter 52: Skin Disorder Topical Drugs
Chapter 53: Otic and Ophthalmic Preparations
Chapter 54: Fluids, Electrolytes, and Parenteral Therapy
1. A nursing instructor is preparing a teaching plan for a group of nursing students about
pharmacology. When describing this topic, the instructor would focus the discussion on
which of the following as an essential aspect?
A) Drug name
B) Drug class
C) Drug action
D) Drug source
Ans: C
Feedback:
Pharmacology is the study of drugs and their action on living organisms. Thus, an
essential aspect of pharmacology is drug action. An understanding of the drug name,
drug class, and drug source is important, but the most critical aspect related to
pharmacology is how the drug acts in the body.
2. A nursing student is preparing to administer a prescribed drug to a patient. The student
reviews information about the drug and its actions. Which of the following would be the
best choice for obtaining this information? Select all that apply.
A) Nursing instructor
B) Nurse assigned to the patient
C) Clinical drug reference
D) Prescribing health care provider
E) Clinical pharmacist
Ans: C, E
Feedback:
Although the nursing student can ask the nursing instructor, the nurse assigned to the
patient, and the prescribing health care provider for information about the drug, the best
choices for drug information would include an appropriate drug reference and the
clinical pharmacist.
3. When describing the various types of medications to a group of nursing students, a
nursing instructor would identify which of the following as a source for deriving
medications? Select all that apply.
A) Plants
B) Synthetic sources
C) Mold
D) Minerals
E) Animals
Ans: A, B, C, D, E
Feedback:
Medications are derived from natural sources, for example, plants, molds, minerals, and
animals, as well as created synthetically in a laboratory.
Page 2
4. Which of the following names may be assigned to a drug during the process of
development? Select all that apply.
A) Chemical name
B) Official name
C) Pharmacologic name
D) Trade name
E) Nonproprietary name
Ans: A, B, D, E
Feedback:
Throughout the process of development, drugs may have several names assigned to
them including a chemical name, a generic (nonproprietary) name, an official name, and
a trade or brand name.
5. A drug may be classified by which of the following? Select all that apply.
A) The chemical type of the drug’s active ingredient
B) The way the drug is used to treat a specific condition
C) The generic name of the drug
D) The trade name of the drug
E) The nonproprietary name of the drug
Ans: A, B
Feedback:
A drug may be classified by the chemical type of the active ingredient or by the way it is
used to treat a particular condition. Generic, trade, and nonproprietary refer to how a
drug is named.
6. A group of nursing students are reviewing information about the process of drug
development in the United States. The students demonstrate understanding of this
process when they identify that which of the following categories are assigned by the
Food and Drug Administration to newly approved drugs? Select all that apply.
A) Metabolite
B) Noncontrolled substance
C) Prescription
D) Nonprescription
E) Controlled substance
Ans: C, D, E
Feedback:
Once drugs are approved for use, the FDA assigns the drug to one of the following
categories: prescription, nonprescription, or controlled substance. Metabolite refers to
the inactive form of the drug. Noncontrolled substance is a term that is not used.
Page 3
7. Which of the following would be most important for the nurse to do to ensure the safe
use of prescription drugs in the institutional setting? Select all that apply.
A) Administering drugs
B) Monitoring clients for drug effects
C) Prescribing drugs
D) Evaluating clients for toxic effects
E) Educating clients/caregivers about drugs
Ans: A, B, D, E
Feedback:
In the institutional setting, the nurse’s role to ensure safe use of prescription drugs
includes administering drugs, monitoring drug effects, evaluating for toxic effects, and
educating clients and caregivers about drugs.
8. The nurse is helping a client review a prescription from the health care provider. When
examining the prescription, which of the following would the nurse expect to find
documented? Select all that apply.
A) Name of the drug
B) Dosage of the drug
C) Route of drug administration
D) Times of drug administration
E) Licensed prescriber’s signature
Ans: A, B, C, D, E
Feedback:
The prescription must contain the client’s name, the name of the drug, the dosage, the
method and times of administration, and the signature of the licensed health care
provider prescribing the drug.
9. After teaching a group of nursing students about nonprescription drugs, the nursing
instructor determines that the teaching was successful when the students identify which
of the following? Select all that apply.
A) They require a licensed health care provider’s signature.
B) They are referred to as over-the-counter drugs.
C) They can be taken without risk to the client.
D) They have certain labeling requirements.
E) They should be taken only as directed on the label.
Ans: B, D, E
Feedback:
Nonprescription drugs are often referred to as over-the-counter (OTC) drugs. They do
not require a prescription (a licensed health care provider’s signature) but do not come
without risk to the client. The federal government has imposed labeling requirements of
OTC drugs and they should only be taken as directed on the label unless under the
supervision of a health care provider.

Reviews

There are no reviews yet.

Write a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top
Product has been added to your cart