Search

In Stock

Marketing Defined Explained Applied 2nd Edition by Michael P Levens -Test Bank

Instant delivery only

  • ISBN-10 ‏ : ‎ 0132177153
  • ISBN-13 ‏ : ‎ 978-0132177153

$28.00

SKU:tb1002501

Marketing Defined Explained Applied 2nd Edition by Michael P Levens -Test Bank

Marketing Defined, Explained, Applied, 2e (Levens)
Chapter 7 A Perspective on Consumer Behavior

1) ________ represents the psychology of marketing.
A) Social behavior
B) Consumer behavior
C) Attitude
D) Perception
E) Personality
Answer: B
Diff: 1 Page Ref: 83
Skill: Concept
Objective: 7-1

2) The focus of ________ is the study of the mind.
A) social behavior
B) lifestyle
C) psychology
D) consumer behavior
E) consumer problem solving
Answer: C
Diff: 1 Page Ref: 83
Skill: Concept
Objective: 7-1

3) The focus of ________ is examining how social phenomenon influence social behavior.
A) consumer behavior analysis
B) lifestyle analysis
C) psychology
D) social psychology
E) consumer problem solving
Answer: D
Diff: 1 Page Ref: 83
Skill: Concept
Objective: 7-1

4) The Theory of Planned Behavior attempts to explain how ________ influence consumer behavior.
A) attitudes, behaviors, and norms
B) behaviors, self-identity, and personality
C) cognitive age, life stages, and reference groups
D) beliefs, perceptions, and motivations
E) subcultures, opinion leaders, and social classes
Answer: A
Diff: 3 Page Ref: 83
Skill: Concept
Objective: 7-1
5) The buyer decision process consists of five stages. Which of the following is NOT one of these stages?
A) problem/opportunity recognition
B) information search
C) high-involvement buying behavior
D) purchase decision
E) postpurchase evaluation
Answer: C
Diff: 2 Page Ref: 85
Skill: Concept
Objective: 7-2

6) The buying process starts with ________, in which the buyer recognizes a need or want.
A) problem/opportunity recognition
B) information search
C) product awareness
D) product interest
E) evaluation of alternatives
Answer: A
Diff: 1 Page Ref: 85
Skill: Concept
Objective: 7-2

7) Marketers describe the way the consumer processes information to arrive at purchase choices as ________.
A) evaluation of alternatives
B) information search
C) purchase decision
D) situational factoring
E) problem/opportunity recognition
Answer: A
Diff: 2 Page Ref: 85
Skill: Concept
Objective: 7-2

8) After the purchase of a product, consumers will be either satisfied or dissatisfied and engage in ________.
A) problem recognition
B) evaluation of alternatives
C) postpurchase evaluation
D) product expectations
E) information searches
Answer: C
Diff: 1 Page Ref: 85
Skill: Concept
Objective: 7-2
9) A(n) ________ product is neither enjoyed nor used as a precaution.
A) approach
B) augmented
C) core
D) avoidance
E) utilitarian
Answer: E
Diff: 2 Page Ref: 85
Skill: Concept
Objective: 7-2

10) It is easiest for marketers to create an emotional connection between a consumer and a(n) ________ product.
A) approach
B) augmented
C) core
D) avoidance
E) utilitarian
Answer: A
Diff: 3 Page Ref: 85
Skill: Concept
Objective: 7-2

Reviews

There are no reviews yet.

Write a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top
Product has been added to your cart