Search

In Stock

Managing Quality Integrating The Supply Chain 6th Edition by S. Thomas Foster – Test Bank

Instant delivery only

  • ISBN-10 ‏ : ‎ 0133798259
  • ISBN-13 ‏ : ‎ 978-0133798258

$28.00

SKU:tb1002478

Managing Quality Integrating The Supply Chain 6th Edition by S. Thomas Foster – Test Bank

Managing Quality: Integrating the Supply Chain, 6e (Foster)
Chapter 7 Quality and Innovation in Product and Process Design

1) What is the first step in the product development process?
A) project customer needs
B) generate product ideas
C) process technology selection
D) manufacturing system design
E) marketing plan design
Answer: B
Diff: 2
Learning Outcome: Discuss the total cost of quality and compare the common methods of managing quality
LO: 7.1 Discuss the processes firms use to design products.
AACSB: Application of Knowledge
Type: Concept

2) During the ________ stage of the project development process, external and internal sources brainstorm new concepts.
A) product marketing and supply chain preparation
B) technology development for process selection
C) customer future needs projection
D) product idea generation
E) technology selection for product development
Answer: D
Diff: 2
Learning Outcome: Discuss the total cost of quality and compare the common methods of managing quality
LO: 7.1 Discuss the processes firms use to design products.
AACSB: Application of Knowledge
Type: Concept

3) Which of the following is an internal source for product ideas?
A) management
B) industry experts
C) competitors
D) inventors
E) customers
Answer: A
Diff: 1
Learning Outcome: Discuss the total cost of quality and compare the common methods of managing quality
LO: 7.1 Discuss the processes firms use to design products.
AACSB: Application of Knowledge
Type: Concept

4) Which of the following is an external source for product ideas?
A) marketing
B) employee suggestions
C) research and development
D) management
E) industry experts
Answer: E
Diff: 1
Learning Outcome: Discuss the total cost of quality and compare the common methods of managing quality
LO: 7.1 Discuss the processes firms use to design products.
AACSB: Application of Knowledge
Type: Concept

5) R&D-generated ideas can be differentiated from marketing-generated ideas in that the latter ________.
A) tend to be risky
B) are less aligned with customer needs
C) build on existing designs
D) tend to be groundbreaking
E) tend to be technologically innovative
Answer: C
Diff: 2
Learning Outcome: Discuss the total cost of quality and compare the common methods of managing quality
LO: 7.1 Discuss the processes firms use to design products.
AACSB: Application of Knowledge
Type: Concept

6) During ________ stage of the product development process, preliminary work can be performed to identify key quality characteristics and potential for variability with each of the different materials.
A) product marketing and supply chain preparation
B) technology selection for product development
C) technology development for process selection
D) final product definition
E) manufacturing system design
Answer: B
Diff: 2
Learning Outcome: Discuss the total cost of quality and compare the common methods of managing quality
LO: 7.1 Discuss the processes firms use to design products.
AACSB: Application of Knowledge
Type: Concept

7) The ________ stage of the product development process often requires the design of after-sales processes such as maintenance, warranties, and repair processes that occur after the customer owns the product.
A) final product definition
B) product design and evaluation
C) manufacturing system design
D) technology selection for product development
E) product marketing and supply chain preparation
Answer: E
Diff: 2
Learning Outcome: Discuss the total cost of quality and compare the common methods of managing quality
LO: 7.1 Discuss the processes firms use to design products.
AACSB: Application of Knowledge
Type: Concept

8) The ________ stage of the product development process requires definition of the product architecture, the design, production, testing of subassemblies, and testing of the system for production.
A) manufacturing system design
B) final product definition
C) product design and evaluation
D) technology development for process selection
E) technology selection for product development
Answer: C
Diff: 2
Learning Outcome: Discuss the total cost of quality and compare the common methods of managing quality
LO: 7.1 Discuss the processes firms use to design products.
AACSB: Application of Knowledge
Type: Concept

9) In the product development process, the acronym PDS stands for ________.
A) Product Development System
B) Product Distribution System
C) Product Design and Selection
D) Product Design Specification
E) Product Definition and Specification
Answer: D
Diff: 2
Learning Outcome: Discuss the total cost of quality and compare the common methods of managing quality
LO: 7.1 Discuss the processes firms use to design products.
AACSB: Application of Knowledge
Type: Concept

Reviews

There are no reviews yet.

Write a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top
Product has been added to your cart