Search

In Stock

Managing Human Resources 17th Edition by Scott A. Snell -Test Bank

Instant delivery only

  • ISBN-10 ‏ : ‎ 1305388097
  • ISBN-13 ‏ : ‎ 978-1305388093

Original price was: $80.00.Current price is: $29.00.

SKU:tb1002346

Managing Human Resources 17th Edition by Scott A. Snell -Test Bank

Chapter 09

1. Strategic compensation is the term used for all the processes used to determine the market rates to pay employees.
a. True
b. False
ANSWER: False
POINTS: 1
DIFFICULTY: Easy
LEARNING OBJECTIVES: MGHR.SNEL.17.9-1 – MGHR.SNEL.17.9-1
NATIONAL STANDARDS: United States – BUSPROG – Analytic – Business knowledge and analytic skills
STATE STANDARDS: United States – OH – DISC: HRM
KEYWORDS: Bloom’s: Knowledge

2. If rates of pay are high, which creates a large applicant pool, then organizations may choose to raise their selection standards.
a. True
b. False
ANSWER: True
POINTS: 1
DIFFICULTY: Easy
LEARNING OBJECTIVES: MGHR.SNEL.17.9-1 – MGHR.SNEL.17.9-1
NATIONAL STANDARDS: United States – BUSPROG – Analytic – Business knowledge and analytic skills
STATE STANDARDS: United States – OH – DISC: HRM
KEYWORDS: Bloom’s: Knowledge

3. Raising selection standards and hiring better-qualified employees can reduce training costs.
a. True
b. False
ANSWER: True
POINTS: 1
DIFFICULTY: Easy
LEARNING OBJECTIVES: MGHR.SNEL.17.9-1 – MGHR.SNEL.17.9-1
NATIONAL STANDARDS: United States – BUSPROG – Analytic – Business knowledge and analytic skills
STATE STANDARDS: United States – OH – DISC: HRM
KEYWORDS: Bloom’s: Knowledge

4. A Bloomberg National Poll showed that most Americans believe that large bonuses for Wall Street companies that took taxpayer bailouts should be prohibited.
a. True
b. False
ANSWER: True
POINTS: 1
DIFFICULTY: Easy
LEARNING OBJECTIVES: MGHR.SNEL.17.9-1 – MGHR.SNEL.17.9-1
NATIONAL STANDARDS: United States – BUSPROG – Analytic – Business knowledge and analytic skills
STATE STANDARDS: United States – OH – DISC: HRM
KEYWORDS: Bloom’s: Knowledge

5. Rewarding an employee’s past performance is not a goal of a strategic compensation policy.
a. True
b. False
ANSWER: False
POINTS: 1
DIFFICULTY: Easy
LEARNING OBJECTIVES: MGHR.SNEL.17.9-1 – MGHR.SNEL.17.9-1
NATIONAL STANDARDS: United States – BUSPROG – Analytic – Business knowledge and analytic skills
STATE STANDARDS: United States – OH – DISC: HRM
KEYWORDS: Bloom’s: Knowledge

6. Among the goals of a strategic compensation policy are rewarding past performance, attracting new employees, and reducing turnover.
a. True
b. False
ANSWER: True
POINTS: 1
DIFFICULTY: Easy
LEARNING OBJECTIVES: MGHR.SNEL.17.9-1 – MGHR.SNEL.17.9-1
NATIONAL STANDARDS: United States – BUSPROG – Analytic – Business knowledge and analytic skills
STATE STANDARDS: United States – OH – DISC: HRM
KEYWORDS: Bloom’s: Knowledge

7. A formal statement of compensation policy would typically include the rate of pay within the organization and whether it is to be above, below, or at the prevailing market rate.
a. True
b. False
ANSWER: True
POINTS: 1
DIFFICULTY: Moderate
LEARNING OBJECTIVES: MGHR.SNEL.17.9-1 – MGHR.SNEL.17.9-1
NATIONAL STANDARDS: United States – BUSPROG – Analytic – Business knowledge and analytic skills
STATE STANDARDS: United States – OH – DISC: HRM
KEYWORDS: Bloom’s; Comprehension

8. Pay-for-performance programs have little, if any, effect on employee productivity.
a. True
b. False
ANSWER: False
POINTS: 1
DIFFICULTY: Easy
LEARNING OBJECTIVES: MGHR.SNEL.17.9-1 – MGHR.SNEL.17.9-1
NATIONAL STANDARDS: United States – BUSPROG – Analytic – Business knowledge and analytic skills
STATE STANDARDS: United States – OH – DISC: HRM
KEYWORDS: Bloom’s: Knowledge

9. While most managers agree that pay should be linked to performance, employees do not.
a. True
b. False
ANSWER: False
POINTS: 1
DIFFICULTY: Easy
LEARNING OBJECTIVES: MGHR.SNEL.17.9-1 – MGHR.SNEL.17.9-1
NATIONAL STANDARDS: United States – BUSPROG – Analytic – Business knowledge and analytic skills
STATE STANDARDS: United States – OH – DISC: HRM
KEYWORDS: Bloom’s: Knowledge

10. Pay equity is achieved when employees’ compensation is equal to the value of the work they perform.
a. True
b. False
ANSWER: True
POINTS: 1
DIFFICULTY: Easy
LEARNING OBJECTIVES: MGHR.SNEL.17.9-1 – MGHR.SNEL.17.9-1
NATIONAL STANDARDS: United States – BUSPROG – Analytic – Business knowledge and analytic skills
STATE STANDARDS: United States – OH – DISC: HRM
KEYWORDS: Bloom’s: Knowledge

 

Reviews

There are no reviews yet.

Write a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top
Product has been added to your cart