Search

In Stock

Management Information Systems Managing the Digital Firm Canadian 7th Edition by Laudon-Test Bank

Instant delivery only

  • ISBN-10 ‏ : ‎ 0133156842
  • ISBN-13 ‏ : ‎ 978-0133156843

$30.00

Compare
SKU:tb1002427

Management Information Systems Managing the Digital Firm Canadian 7th Edition by Laudon-Test Bank

Chapter 10 E-Commerce: Digital Markets and Digital Goods
1) E-commerce refers to the use of any networking technologies to transact business.
Answer: FALSE
Diff: 2 Page Ref: 305
AACSB: Reflective thinking skills
CASE: Comprehension
Objective: 10.1

2) Consumer e-commerce is still growing at approximately 25% annually.
Answer: FALSE
Diff: 3 Page Ref: 305
AACSB: Reflective thinking skills
CASE: Comprehension
Objective: 10.1

3) The Internet shrinks information asymmetry.
Answer: TRUE
Diff: 2 Page Ref: 309
AACSB: Reflective thinking skills
CASE: Comprehension
Objective: 10.1

4) Eighty-five percent of online retailers now have m-commerce Web sites.
Answer: FALSE
Diff: 2 Page Ref: 330
AACSB: Reflective thinking skills
CASE: Comprehension
Objective: 10.4

5) All previous mass media in modern history, including the printing press, use a broadcast model where content is created in a central location by experts.
Answer: TRUE
Diff: 2 Page Ref: 308
AACSB: Reflective thinking skills
CASE: Comprehension
Objective: 10.1

6) Disintermediation provides major benefits to the distributor.
Answer: FALSE
Diff: 2 Page Ref: 311
AACSB: Analytic skills
CASE: Evaluation in terms of assess
Objective: 10.1

7) In general, for digital goods, the marginal cost of producing another unit is about zero.
Answer: TRUE
Diff: 2 Page Ref: 311
AACSB: Reflective thinking skills
CASE: Comprehension
Objective: 10.1

8) Telecommunications hardware and software is typically the least costly portion of a Web site budget.
Answer: TRUE
Diff: 2 Page Ref: 333
AACSB: Analytic skills
CASE: Analysis in terms of categorize
Objective: 10.4

9) An example of the content provider business model is Barnesandnoble.com, a retailer of printed books.
Answer: FALSE
Diff: 1 Page Ref: 313
AACSB: Analytic skills
CASE: Analysis in terms of categorize
Objective: 10.2

10) Amazon’s recommender system is an example of the network notification feature of social e-commerce.
Answer: FALSE
Diff: 3 Page Ref: 323
AACSB: Analytic skills
CASE: Analysis in terms of appraise
Objective: 10.2

 

Reviews

There are no reviews yet.

Write a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top
Product has been added to your cart