Search

In Stock

Introduction to Entrepreneurship International Edition 9th Edition by Donald F. Kuratko – Test Bank

Instant delivery only

  • ISBN-10 ‏ : ‎ 9781285052151
  • ISBN-13 ‏ : ‎ 978-1285052151

$28.00

Compare
SKU:tb1002581

Introduction to Entrepreneurship International Edition 9th Edition by Donald F. Kuratko – Test Bank

CHAPTER 6: ASSESSMENT OF ENTREPRENEURIAL OPPORTUNITIES

TRUE/FALSE

1. Since the mid-1990s, the number of new start-up ventures has been approximately 1500 per day.

ANS: T PTS: 1 NAT: AACSB Analytic | Environmental Influence

2. The entrepreneurial motivations of individuals relate to the entrepreneur, the environment, and the venture.

ANS: T PTS: 1 NAT: AACSB Analytic | Environmental Influence

3. There is a great abundance of reliable data concerning the start-up, performance, and failure of new ventures.

ANS: F PTS: 1 NAT: AACSB Analytic | Environmental Influence

4. Many entrepreneurs do not understand the marketing life cycle of a new product.

ANS: T PTS: 1 NAT: AACSB Analytic | Environmental Influence

5. Most entrepreneurs are objective when they evaluate their new idea.

ANS: F PTS: 1 NAT: AACSB Analytic | Environmental Influence

6. Most entrepreneurs are well schooled in the technology associated with their ventures.

ANS: F PTS: 1 NAT: AACSB Analytic | Environmental Influence

7. Pricing becomes less of a concern when customers become aware of a product’s unique characteristics that are superior to the competition.

ANS: T PTS: 1 NAT: AACSB Analytic | Environmental Influence

8. Most entrepreneurs hire lawyers to brief them on the legal issues surrounding a new venture.

ANS: F PTS: 1 NAT: AACSB Analytic | Environmental Influence

9. There are five specific phases that a new venture goes through.

ANS: F PTS: 1 NAT: AACSB Analytic | Environmental Influence

10. With a nonroutine venture, the initial innovation will maintain the company’s competitive advantage without new technology.

ANS: F PTS: 1 NAT: AACSB Analytic | Environmental Influence

 

Reviews

There are no reviews yet.

Write a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top
Product has been added to your cart