Search

In Stock

Interpersonal Communication 1st Edition by Teri Kwal Gamble – Test Bank

Instant delivery only

  • ISBN-10 ‏ : ‎ 1452220131
  • ISBN-13 ‏ : ‎ 978-1452220130

Original price was: $76.00.Current price is: $28.00.

SKU:tb1002546

Interpersonal Communication 1st Edition by Teri Kwal Gamble – Test Bank

Chapter 9: Trust and Deception

 

Multiple Choice

 

1. When we trust someone because of his or her integrity, we believe the person possesses a basic ______________ that permeates our relationship.
A) Deception
B) Simplicity
C) Honesty
D) Consistency

Ans: C

 

 

2. A trusting behavior involves all elements except:
A) Expecting one to behave in a way that has either harmful or beneficial results
B) Aware that an outcome is positive or negative, depending upon others’ actions
C) We think the other person will behave in a way that will produce harmful results

Ans: C

 

 

3. This is a sense of peace and understanding that we experience when we stop blaming others for perceived wrongs.
A) Trust
B) Forgiveness
C) Honesty
D) Interpersonal perception

Ans: B

 

 

4. While it does not mean condoning unkind actions, this is a manifestation of the personal control we have over our lives.
A) Trust
B) Forgiveness
C) Honesty
D) Interpersonal perception

Ans: B

 

 

5. Which of the stages below is not part of the “forgiveness process”?
A) Make proactive choice to be angry to solve conflict
B) Recognize that anger does not feel good
C) Realize that forgiveness is beneficial
D) Make proactive choice to not get angry often

Ans: A

 

 

6. This orientation involves using voice tone, gestures, and/or facial expressions to generate hostility in another.
A) Problem
B) Controlling
C) Problem-solving
D) Descriptive

Ans: B

 

 

7. When someone is open-minded, or expresses an attitude of _____________, he or she does not require someone to win an argument, defend ideas to the bitter end, or be right all the time.
A) Certainty
B) Provisionalism
C) Superiority
D) Equality

Ans: B

 

 

8. This erases feelings of indifference by implying care and regard for others.
A) Forgiveness
B) Sympathy
C) Empathy
D) Equality

Ans: C

 

 

9. The nature of _______________ is to deceive others without their noticing.
A) Cheating
B) Stealing
C) An argument
D) Lying

Ans: D

 

 

10. This percentage of students believes their parents want them to behave ethically.
A) 92%
B) 85%
C) 64%
D) 24%

Ans: A

 

 

Reviews

There are no reviews yet.

Write a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top
Product has been added to your cart