Search

In Stock

Business And Professional Communication Principles 2nd Edition By Steven A.Beebe -Test Bank

Instant delivery only

  • ISBN-10 ‏ : ‎ 0205028993
  • ISBN-13 ‏ : ‎ 978-0205028993

Original price was: $80.00.Current price is: $28.00.

SKU:tb1002046

Business And Professional Communication Principles 2nd Edition By Steven A.Beebe -Test Bank

TEST BANK

Chapter One

Communicating and Leading at Work

Multiple Choice Questions

1) The process of making sense out of the world and sharing that sense with others by creating meaning through the use of verbal and nonverbal messages is the definition of .
A. communication
B. transactional communication
C. human communication
D. interpersonal communication Answer: C
Skill: Factual Page Ref: 5

2) In the textbook, the primary distinction between the definition of communication and human communication involves .
A. making sense out of the world
B. managing relationships
C. interacting simultaneously
D. acting upon information Answer: A
Skill: Factual Page Ref: 4-5

3) While David is talking during a meeting, he notices several team members beginning to shuffle their feet, while others are nodding off. David notices this and adapts his communication by making the meeting more interactive in hopes that it will wake people up. This simultaneous exchange of messages is called .
A. interpersonal communication
B. transactional communication
C. feedback
D. leadership Answer: B
Skill: Applied Page Ref: 6

4) Using unspoken symbols to communicate the emotional and relational aspects of your message is the description of which communication principle?
A. Effectively using and interpreting verbal messages
B. Effectively using and interpreting nonverbal messages
C. Appropriately adapting your messages to others
D. Listening and responding thoughtfully to others Answer: B
Skill: Factual Page Ref: 6

Chapter One: Communicating and Leading at Work

 

5) The of a communication message is the new information, ideas, or suggested actions the speaker wishes to express.
A. Feedback
B. Noise
C. Channel
D. Content Answer: D
Skill: Factual Page Ref: 6

6) Sondra is facilitating a meeting in her company’s main boardroom. Because her past meetings were held in a much smaller, more informal meeting room, she is beginning to feel very uncomfortable and nervous. Which of the following elements is most responsible for her uncomfortable and nervous feelings?
A. Source
B. Noise
C. Context
D. Content Answer: C
Skill: Applied Page Ref: 6-7

7) Kristen is delivering a presentation to a group of clients, but one of her client’s cell phones continues to ring. This causes Kristen to become aggravated because she is worried that the other clients will not hear her message. Which of the following elements is causing Kristen’s aggravation?
A. Feedback
B. Noise
C. Channel
D. Context Answer: B
Skill: Applied Page Ref: 6-7

8) Laura is talking on the phone to her best friend about her weekend plans. The phone is which component of communication?
A. Noise
B. Feedback
C. Channel
D. Context Answer: C
Skill: Applied Page Ref: 7

9) Mark is the newest technician at his company but had seen the need to start a recycling program.
Mark takes the initiative to collect recycle bins, post signs and put them by the trash. Mark is being a
.
A. leader
B. manager
C. supervisor
D. follower Answer: A
Skill: Applied Page Ref: 9

Test Bank for Business and Professional Communication

10) A is someone who has been appointed to coordinate and facilitate others in accomplishing a task/job.
A. leader
B. manager
C. subordinate
D. follower Answer: A
Skill: Factual Page Ref: 9

11) The definition of leadership includes .
A. influencing others to achieve goals
B. discovering the available means of persuasion
C. someone who has been appointed to keep things organized and facilitate
D. translating feelings, thoughts, and ideas into a code Answer: A
Skill: Factual Page Ref: 9

12) Your textbook describes different perspectives on leadership, which of the following is NOT one?
A. Leaders make things happen.
B. Leaders create the extraordinary.
C. Leaders are born.
D. Leaders are ethical. Answer: C
Skill: Factual Page Ref: 9

13) According to your textbook, if you want to end up as a leader, you should NOT do which of the following:
A. Be absent frequently because absence increases respect and honor.
B. Do what others ask, but also ask others to do things for you.
C. Do not forcefully suggest that your ideas are the best ideas.
D. Offer substantive comments. Answer: A
Skill: Factual Page Ref: 9

14) According to your textbook, the primary difference between a leader and a manager is
.
A. a manager is in charge of a few, whereas a leader is in charge of many
B. a manager is appointed to coordinate and facilitate, whereas a leader influences others
C. a manager is lower on the corporate ladder than a leader
D. a manager is focused on the long term, while a leader is focused on short term goals Answer: B
Skill: Conceptual Page Ref: 9

15) When looking at the difference between leading and following, the best follower is someone who
.
A. responds to a micromanaging leader
B. only uses the ideas of the leader
C. is passive and a noncritical thinker
D. is both independent and a critical thinker Answer: D
Skill: Applied Page Ref: 10

Chapter One: Communicating and Leading at Work

 

16) Bryan is interviewing candidates for a job opening in his department. He describes the person he is looking for as someone who possesses strong leadership skills. Specifically, he is looking for a leader who exhibits competency, honesty, is forward looking, and inspirational. What type of leadership approach is Bryan taking?
A. Trait approach
B. Functional approach
C. Situational leadership approach
D. Transformational leadership approach Answer: A
Skill: Applied Page Ref: 11

17) Chris takes a functional approach to leadership. During his weekly staff meetings, he encourages reticent members to talk, mediates conflict, and acts as the gatekeeper. What specific function is Chris performing?
A. Task function
B. Process function
C. Responsibility function
D. Situational function Answer: B
Skill: Applied Page Ref: 11

18) Kelley is the leader of her English Club; she will often plan, schedule, and facilitate the weekly meetings. According to your textbook Kelley is performing as a leader.
A. task functions
B. process functions
C. responsibility functions
D. situational functions Answer: A
Skill: Applied Page Ref: 11

19) The primary difference between a task and process function is .
A. task functions focus on getting work done, whereas process functions focus on managing relationships
B. task functions focus on relationship building, whereas process functions focus on procedural tasks
C. task functions focus on leadership, whereas a process function is primarily a role that a follower assumes
D. task functions help the team mediate conflicts, whereas a process role focuses on agenda items Answer: A
Skill: Factual Page Ref: 11-12

20) Martha is the director for her division. Since she is in charge and has the most experience, she thinks that the best leadership style is to simply give orders and control her employees. What style of leadership does Martha prescribe to?
A. Democratic leadership
B. Authoritarian leadership
C. Laissez–faire leadership
D. Transformational leadership Answer: B
Skill: Applied Page Ref: 12

Test Bank for Business and Professional Communication

 

21) A leader who consults with the group before issuing edicts is considered a .
A. democratic leader
B. authoritarian leader
C. laissez-faire leader
D. transformational leader Answer: A
Skill: Factual Page Ref: 13

22) As a leader John often gets input from all members of the group, has them vote on actions to take and is focused on the group succeeding and not his own personal success. John demonstrates which type of leadership??
A. Authoritarian leadership
B. Democratic leadership
C. Transformational leadership
D. Laissez-faire leadership Answer: B
Skill: Applied Page Ref: 13

23) Suzy has been working for the same leader for the past 10 years; however, her old boss just retired and she has been assigned to a new supervisor. Her new boss is nothing like her old boss. Her old boss would simply make all of the decisions and tell everyone in the area how to perform their job effectively. But, her new boss gives minimal direction and rarely volunteers information. What style of leadership does her new boss prescribe to?
A. Authoritarian leadership
B. Democratic leadership
C. Transformational leadership
D. Laissez-faire leadership Answer: D
Skill: Applied Page Ref: 13

24) Which statement best represents a transformational leadership approach?
A. Communicating a vision that people can support
B. Announcing a vision and telling others to get it done
C. Asking employees what vision they want
D. Not developing a vision unless asked by someone else Answer: A
Skill: Factual Page Ref: 14-15

25) An individual that takes a servant leadership approach believes that .
A. the ends justify the means
B. to do good and do well
C. team members should serve them
D. they are naturally born leaders Answer: B
Skill: Factual Page Ref: 15

Chapter One: Communicating and Leading at Work

 

26) As a leader being mindful of your communication and conscious of what motivates you and others to communicate is the description of which communication principle?
A. Effectively using and interpreting nonverbal messages
B. Appropriately adapting your message to others
C. Listening and responding thoughtfully to others
D. Being aware of your communication with yourself and others Answer: D
Skill: Factual Page Ref: 17

27) is any communication, other than written or spoken language, that creates meaning for someone.
A. Verbal communication
B. Language
C. Impersonal communication
D. Nonverbal communication Answer: D
Skill: Factual Page Ref: 18

28) Actively listening to others, using responses to ensure and demonstrate you have understood the message correctly is the description of which communication principle?
A. Effectively using and interpreting verbal messages
B. Effectively using and interpreting nonverbal messages
C. Appropriately adapting your messages to others
D. Listening and responding thoughtfully to others Answer: D
Skill: Factual Page Ref: 18

29) Sue is in a sales meeting with a group of coworkers. Throughout the meeting, she paraphrases others’ messages, nods her head, and asks questions to seek clarification. Which principle is Sue demonstrating?
A. Effectively using and interpreting verbal messages
B. Effectively using and interpreting nonverbal messages
C. Appropriately adapting your messages to others
D. Listening and responding thoughtfully to others Answer: D
Skill: Factual Page Ref: 18

30) Customizing messages to enhance message clarity and considering the personal, social, and cultural characteristics of listeners is the description of which communication principle?
A. Effectively using and interpreting verbal messages
B. Effectively using and interpreting nonverbal messages
C. Appropriately adapting your messages to others
D. Listening and responding thoughtfully to others Answer: C
Skill: Factual Page Ref: 18-19

Test Bank for Business and Professional Communication

 

31) According to the textbook, the primary difference between interpersonal and impersonal communication is:
A. Interpersonal communication seeks to manage relationships, while impersonal communication
treats others as objects.
B. Interpersonal communication treats others according to their role, while impersonal communication occurs when two people interact to mutually influence one another.
C. Interpersonal communication occurs when someone is alone, while impersonal communication occurs in a large crowd.
D. Interpersonal communication is a form of leadership, while impersonal communication occurs when two co-workers seek to mutually influence each other.
Answer: A
Skill: Factual Page Ref: 20-22

Reviews

There are no reviews yet.

Write a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top
Product has been added to your cart